Etiquetes de capçalera

sábado, 1 de octubre de 2016

1- Rúbrica d'una maqueta



Rubrica d'una maqueta


Aspectes a avaluar
2
1
0
TOTAL

Treball òptim d'equip
Tots els membres de l'equip faciliten el treball, duguent el material i creant bon ambient de feina Hi ha alguna dificultat sense importància per desenvolupar la tasca per petits desacords o manca de material S'han creat tensions importants en l'equip per la manca de material o per no arribar a acords amb diàleg.



Construcció
de qualitat
És una construcció on tots els elements estan acuradament enganxats i pintats
Els seus components estan ben presentats amb detalls.
No hi ha marques, ratllades , taques ni brutor
És una construcció on algun dels elements estan ben enganxats o pintats però no tots

Hi ha algunes, ruptures o taques sense importància
La maqueta va ser construïda descuidadament o no és una construcció

Hi ha peces soltes o bastant taques, ruptures, o vores no anivellats.




Materials Els materials utilitzats són adequats en quant a proporcions, originalitat o disponibilitat, i faciliten molt la comprensió del tema. Els materials són originals i útils i però no faciliten la comprensió del tema per manca de proporció, textura o altres aspectes Els materials no són gens adequats ni originals ni proporcionals i a més no permeten la comprensió del tema.


Informació
completa
A la maqueta estan tots els elements d el tema Falten algun dels elements relacionats amb el tema No hi ha apareixen a la maqueta molts d'elements del tema


Informació correcta
Les explicacions són clares ,correctes i relacionades Alguna informació és incorrecta o no és del tot clara. La informació és incorrecta en la seva gran majoria o les explicacions són vagues i il·lustren dificultat en entendre el tema.


Ortografia, cohesió i coherència
adequades
No hi ha faltes d'ortografia, els signes de puntuació estan correctament i les frases estan perfectament redactades Hi ha algunes faltes d'ortografia, o bé els signes de puntuació no estan del tot correctes o bé les frases no estan perfectament redactades Hi ha massa faltes d'ortografia, o bé els signes de puntuació o la manera d'escriure no fan llegible les frases.



T O T A L


12-11 PUNTS = NOTA (EXCELENT)
10-9 PUNTS= NOTA ( NOTABLE)
8-7 PUNTS = NOTA (BE)
6 PUNTS = NOTA (SUFICIENT)
5-0 PUNTS = NOTA (INSUFICIENT)

No hay comentarios:

Publicar un comentario