dijous

U7-Fitxa 3- Viatge per Europa

U7- Fitxa 3- Viatge per Europa


https://www.dropbox.com/s/2i7zn056ryuk1za/U7-%20Fitxa%203-%20Viatge%20per%20Europa.odt?dl=0
U7- Fitxa 3- Viatge per Europa
Viatjar es pot fer de moltes maneres: en cotxe, en tren, en avió, caminant, somniant...i fins i tot davant la pantalla d'un ordinador.
Organitzar un viatge no és una cosa fàcil, però pot resultar interessant. Què us sembla si planifiquem entre tots un viatge per cinc capitals d'Europa, partint des de Croàcia?
 1. Triau cada membre de l'equip un país europeu i feu un itinerari lògic amb qualsevol mitja de transport. Cercau països sense euro /amb euro .
   PER FER-HO TENIU LA INFORMACIÓ SEGÜENT QUE SORTIRA A L'EXAMEN
   Europa està composta per 50 països (43 europeus i 7 euroasiáticos:Rusia, Turquia, Kazakhstan, Azerbaidjan, Geòrgia, Xipre i Armènia.)
   D'aquestes 50 nacions, 24 tenen l'euro com a moneda oficial (els 19 països de l'Eurozona + Andorra, Mònaco, Montenegro, San Marino i la Ciutat del Vaticà) i els 26 restants té una altra moneda diferent de l'euro.


Croacia

País 1:

-----------
País 2:

-----------
País 3:

-----------
País 4:

-----------
País 5:

-----------
Capital
Nº. Habitants
Idioma
Moneda
SENSE EURO EURO SENSE EURO SENSE EURO EURO EURO

 1. Per poder gastar doblers, necessitareu les monedes d'aquest països . Indicau les monedes que necessitareu per fer el viatgeMONEDA

Croacia

País 1

-----------
País 2

-----------
País 3

-----------
País 4

-----------
País 5

-----------
 1. Indica i explica els documents que necessitareu per viatjar a aquests països que heu marcat , tenint en compte que anireu al metge al país número 3, què és.......................
Document A Document B Document C Document D

EXPLICACIÓ DE CADA DOCUMENT......Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada